Фирма „САП ООД”.
Собствено производство на ХЛЯБ, ЗАКУСКИ, СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ: тел. 9366981; 9367356; GSM-0899/161974; 0888/453973; 0895/760505. Заповядайте.
Хлебопекарна “ САП ООД “ в ж/к Орландовци, ул.”Одеса”№37,с/у стадион, търси работници за производството си: пекари, хлебари, баничари, сладкари, формировачи, общи работници, шофери, редачи и техници. За справки: 02/9366981. Заповядайте.
Излагаш се колега! Най-яките козунаци ги правят в САП ООД: http://www.sapood.narod.ru/
НИЕ ХРАНИМ БЪЛГАРИЯ ! www.sapood.narod.ru
Стани и ти наш клиент. Обади на тел. в София 02/9366981, направи заявка.
Наши клиенти са фирми, организации, юридически лица;”Чико”,”Мегаприм”,Министерски Съвет,”Грация”, Магазин-Люлин,”Петково”,”Чукурово”, РПК, “Рико”, “Годеч-Мургаш”, “Света Троица”,”Бенита”,”Симона”,Гниляне, Банкя –Каменица, “Шеварна”, СБА-1, Годеч-Мургаш, и още над 100 клиенти. Заповядайте и вие!
http://sapood.narod.ru/announcement.html

ТОРТИ.Съдържание. Шоколадов мус. Шоколадов млечен крем. Желатин Растителна сметана. Бял шоколадов крем гараш. Шоколад. Сметана. Бял шоколад. Карамел. Блат. Шоколадов блат. Шоколадови платки. Бяла платка. Шоколадов крем. Течен шоколад. Крем с какао и растителни мазнини. Млечен крем. Плодове. Лешници. Орехи. Ягоди. Малини. Боровинки. Портокал. Банани. Ананас. Киви. Стафиди. Целувки. Еклери. Бисквити. Кокос. Желе. Крокан. Сладко от ягоди. Сладко от смокини.

Как да четем информацията на етикетите?
• пълнозърнестото брашно трябва да е посочено на първо място
• съдържанието на пълнозърнесто брашно (тип 1850) трябва да е над 50%, за да можем да наречем даден хляб пълнозърнен
• хляб, произведен от бяло брашно (тип 500) + трици + зародиши не е пълнозърнест хляб, а хляб от обогатени брашна, които нямат силата и полезността на брашното, получено при смилането на цялото зърно
• наименования като обогатен хляб, хляб с фибри и др. не означават задължително, че хлябът е произведен основно от пълнозърнести брашна
Външен вид
• пълнозърнестият хляб е по-тежък
• има плътна структура
• цветът на пълнозърнестия пшеничен хляб не е черен, а приятно бежов, като се забелязват по-тъмни частици от смилането на обвивката
• ръженият хляб обикновено е пълнозърнест и има по-тъмен цвят от пълнозърнестия пшеничен хляб
Пълнозърнестият хляб има богат вкус с лека кисела жилка, която е по-силно изразена при ръжения хляб.

Напишите мне

Сайт управляется системой uCoz